About Us


SELAMAT DTG DAN SELAMAT BERKUNJUNG KE PERNIAGAAN ON9 MIS SYAM COLLECTION.

Assalamualaikum kepada semua pengunjung Mis Syam Collection yang amat kami hormati dan sayangi. Semoga anda semua sentiasa dlm perlindungan Ilahi.

*Mis Syam Collection* merupakan sebuah pernigaan ON9 yang di jalankan oleh two person iaitu owner Mis Syam Collection - Syamsurahman dan Miska. ^^

Di sini kami menyediakan pelbagai jenis Pakaian, terutama bagi kaum muslimat yang mementingkan cara pemakaian islam mengikut syariat. InsyaALLAH apa yang kami sediakan akan menjadi kepuasan kepada setiap pelanggan kami.

Antara koleksi yang ada ialah :-

1) Jubah
2) Tudung
3) Aksesori wanita
4) Baju kurung
5) Blouse
6) DLL

Pihak kami akan sentiasa mengemaskini produk kami dari masa ke semasa. Anda semua sgt2 di alu2kan untuk melawat Facebook Page kami sekarang untuk mengetahui update dari kami.

Mis Syam Collection

semoga bermanfaat (^_^)V insyaALLAH ....

Kami sentiasa mengharapkan sokongan dan doa dari semua agar perniagaan kami nie sentiasa dlm redhaNYA .. ^^ Amin Ya RABB..

Last .. but NOT least ..

bANDingKAn hARGA kaMI ... ^^

PILIHAN DI TANGAN ANDA ...

♥THANK YOU FOR SHOPPING WITH US♥

Regards,
Owner Mis Syam Collection.

Assalamualaikum ^^ syukran kerana sudi berkunjung ke blog saya .. semoga perkongsian dalam blog ini dapat memberi mafaat kepada sahabat2 semua .. ShaRE is CAring ..insya'ALLAH .. sama2 kita sebarkan ILMU yang bermanfaat kepada semua sahabt2 kita ^^ uKHuwahFIllah abADAn abaDA .. AIsYAh YUsRa ^^..

No comments:

Post a Comment